top of page
Zoeken

Minerale make-up; Wat is het en hoe werkt het?Minerale make-up wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets. Het heeft namelijk enorm veel voordelen t.o.v. normale make-up. Mensen worden zich steeds bewuster wat ze op hun huid aanbrengen. Een minerale make-up is natuurlijk en veilig in gebruik.


Wat is een minerale make-up?

Maar wat is minerale make-up nou eigenlijk? De naam zegt het al. Een minerale make-up wordt gemaakt van mineralen uit de natuur. De mineralen worden gemalen tot hele fijne deeltjes en kunnen vervolgens veilig worden gebruikt op je huid. Een make-up die 100% uit mineralen bestaat is alleen beschikbaar in poedervorm. Dat is het begin misschien even wennen maar de dekking kun je makkelijk opbouwen en het geeft een heel natuurlijk effect.


Hoe werkt minerale make-up?

De fijne poeder hecht zich aan de natuurlijke oliën op de huid en versmelten zich op die manier. Je brengt de minerale make-up aan met speciale kwasten. De minerale make-up van VIVE skincare heeft bevat veel pigmenten dus met een kleine hoeveelheid krijg je al een mooie dekking. Wil je meer dekking? Dan kan je de make-up in laagjes aanbrengen, totdat je de gewenste dekking hebt bereikt. Omdat de make-up zelf geen olie bevat of andere toevoegingen, verstopt het de huid niet en is de kans op irritatie zeer klein. Naast minerale foundations hebben we ook prachtige minerale blushers, highlighters, concealers, bronzers en oogschaduw om je look helemaal compleet te maken.


Voordelen van VIVE skincare minerale make-up

  • 100% Veilig! Minerale make-up bevat geen synthetische stoffen of andere toegevoegde ingrediënten die de huid of de gezondheid kunnen beïnvloeden.

  • Het verstopt de huid niet. De huid kan blijven ademen en stopt de poriën niet dicht.

  • Natuurlijke uitstraling. Minerale make-up geeft een natuurlijke en egale dekking.

  • Langdurige resultaat. Minerale make-up blijft (onder normale omstandigheden) de hele dag zitten zonder te vervagen of uit te lopen.

  • Mineralen hebben een kalmerende en antibacteriële werking.

  • De minerale make-up is 100% dierproefvrij.


Geschikt voor alle huidtypes

Het mooie van minerale make-up is, dat het geschikt is voor alle huidtypes. Zowel voor de zeer gevoelige huid, een huid met acne en de oudere huid. Minerale make-up is o.a. geschikt bij verschillende huidproblemen zoals:

· Acne

· Eczeem

· Vette huid

· Droge huid

· Gevoelige huid


Het vinden van de geschikte kleur

Hoe weet je nou welke kleur je nodig hebt? En heb je wel of niet een concealer nodig? Met al deze vragen en meer ga ik je helpen. Plan een gratis kleuradvies minerale make-up in en ik ga met jou op zoek naar de juiste minerale make-up.


Last but not least! Wat kost minerale make-up eigenlijk?

In mijn zoektocht naar de beste minerale make-up heb ik ook de prijs laten meewegen. Het is natuurlijk wel fijn als het betaalbaar is. En dát is VIVE skincare 😊En je doet er ook nog eens harstikke lang mee.


· Minerale Foundation €24,95

· Minerale Concealer €14,95

· Minerale Blush €19,95

· Minerale Highlighter €18,95

· Minerale Bronzer € 21,95

· Minerale oogschaduw (set van 3) €34,99

· Kwastenset (8 stuks) €39,95

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page