top of page
Huidkliniek Bilthoven buitenkant

Bij Huidkliniek Bilthoven gunnen we iedereen een mooie en gezonde huid om zelfverzekerd in het leven te staan. Je bent altijd welkom voor een gratis intakegesprek. 

Huidkliniek Bilthoven

Over Huidkliniek Bilthoven

Huidkliniek Bilthoven werd in december 2021 opgericht door Ingeborg Mastenbroek. Als huidtherapeut deed zij 13 jaar lang ervaring op bij verschillende ziekenhuizen en klinieken. De behoefte om de beste huidzorg te leveren en mensen op hun gemak te laten voelen, maakte dat zij eind 2021 haar eigen kliniek opende en hier tot op de dag van vandaag al haar liefde en passie in stopt. Maak kennis met huidtherapeut Ingeborg »

Je vindt Huidkliniek Bilthoven op het prachtige groene park Berg en Bosch, waar alleen organisaties binnen de zorg en gezondheid actief zijn. Door dit unieke concept kunnen zorgverleners elkaar aanvullen en versterken en dat geeft jou de beste zorg. 

Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Daarom luisteren we naar jouw wensen, maken een huidanalyse én geven een duidelijk en eerlijk advies. Omdat je huid en jij uniek zijn maakt Huidkliniek Bilthoven een behandelplan op maat, zodat wij jou altijd het beste kunnen leveren. Huidkliniek Bilthoven biedt de beste zorg door met paramedische expertise en hoogwaardige producten te behandelen.

Bij ons ben je altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Zo kan je ervaren of je je op je gemak voelt bij Huidkliniek Bilthoven en of je wilt gaan starten met een behandeltraject. 

Jouw huid verdient een
professionele behandeling

Ga voor een persoonlijk behandelplan op maat van een ervaren en gediplomeerde huidtherapeut.

Gratis eerste consult!

bottom of page