Cosmetology beauty procedure. Young woman skin care. Beautiful female person. Rejuvenation

Peelings


Een peeling bestaat uit verschillende zuren met elk zijn individuele eigenschappen. Er treedt huidvernieuwing op waardoor de huid kan verbeteren en er frisser uitziet. In Huidkliniek Bilthoven werken we met verschillende medische peelings van Dermaceutic. Met deze peelings kunnen we o.a. huidveroudering, pigment, acne, littekens en een grove huidstructuur behandelen. Bekijk hier de verschillende tarieven voor een behandeling met een peeling, of boek gelijk je afspraak.

Hoe werkt een peeling?

Elke peeling zorgt voor verweking van de bovenste huidlaag waardoor deze sneller zal vernieuwen. De huid gaat nieuwe, gezonde cellen aanmaken. De huid zal er gladder, frisser en egaler uit gaan zien. Een peeling kan afhankelijk van zijn zuur doordringen tot een specifieke huidlaag. Daardoor kunnen wij verschillende huidproblemen behandelen. We werken met medium tot medium - diepe peels. Hoe dieper de peeling, hoe langer de hersteltijd. De verwachtte hersteltijd wordt besproken tijdens het gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we welke peeling het beste bij jou huid(probleem) past. 

Verschillende soorten peelings bij Huidkliniek Bilthoven

Milkpeel, Glycolzuur, Salicylzuur, Jessner Peel 

Deze peelings wordt ingezet om: 

 • acne te verminderen

 • de huid op te verfrissen

 • pigment te verminderen

 •  de huid voor te bereiden op een sterkere peeling. 

Na de behandeling kan huid enkele dagen licht schilferen. Het aantal behandeling is afhankelijke van de huidconditie en de indicatie. Gemiddeld zijn 1 tot 6 behandelingen nodig.

TCA Cosmo Peel

Deze peeling wordt ingezet om:

 • rimpels en lijntjes te verminderen

 • de huidstructuur te verbeteren

 • pigment en vlekjes te verminderen

 • acnelittekens te verminderen

Deze peeling passen we toe in verschillende percentages TCA. Hierdoor kunnen we de sterkte opbouwen. Na de behandeling zal de huid ongeveer een week schilferen. Gemiddeld zijn 3 tot 6 behandelingen nodig.

Cosmo peel forte

Deze peeling wordt ingezet om:

 • rimpels en lijntjes te verminderen

 • de huid te verstevigen

 • acnelittekens te verminderen

Deze peeling bevat 20% TCA, 10% fenol en 10% glycolzuur. Na de behandeling zal de huid roodheid en zwelling laten zien. De huid zal fors afschilferen voor ongeveer 10 dagen. Meestal volstaat 1 behandeling.

Mela peel forte

Deze peeling  wordt ingezet om:

 • Ouderdomspigment te verminderen

 • Zwangerschapsmasker (melasma) te verminderen

 • Pigmentplekjes ontstaan na wondjes te verminderen

Deze peeling bevat o.a. resorcinol, arbutine, kojinezuur, retinol, fytinezuur salicylzuur en melkzuur. ​De peeling is uiterst geschikt voor het behandelen van pigment en dan met name bij melasma. Na de behandeling zal de huid ongeveer een week licht schilferen. Gemiddeld zijn 3 tot 5 behandelingen nodig.

Voorbereiding

Om een peeling behandeling optimaal en veilig uit te kunnen voeren moet de huid worden voorbereid met thuisproducten van Dermaceutic. 

Dermaceutic is een cosmeceutical. De producten bevatten hoge percentages van werkzame ingrediënten. Wanneer de huid is voorbereid met thuisproducten is de huid beter toelaatbaar voor de peeling. Daarnaast zal de huid sneller en beter herstellen na een behandeling in de kliniek. Welke producten geschikt zijn wordt besproken tijdens het gratis intakegesprek. Dit is afhankelijk van de huidconditie en de behandeling die daarop volgt. 

Voorbeelden voor en na behandeling peeling

voor en na foto huidveroudering
voor en na foto huidveroudering

press to zoom
voor en na foto algehele huidverbetering
voor en na foto algehele huidverbetering

press to zoom
voor en na foto pigment
voor en na foto pigment

press to zoom
voor en na foto huidveroudering
voor en na foto huidveroudering

press to zoom
1/6