top of page
Mesotherapie bij huidkliniek Bilthoven

Mesotherapie kan worden ingezet bij verschillende huid- en haarproblemen. Last van haaruitval? Een droge, doffe huid of  vochtwallen onder de ogen? Mesotherapie kan de oplossing bieden. 

Mesotherapie

Wat is mesotherapie

Bij mesotherapie worden natuurlijke ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamines, mineralen en antioxidanten in  huid geïnjecteerd. Dit gebeurt oppervlakkig in de huid met behulp van een mesoinjector, waardoor de behandeling pijnloos is. Door het injecteren van actieve ingrediënten komen deze stoffen niet op maar direct in de huid, waar ze gericht kunnen doen wat ze moeten doen. De samenstelling van de vloeistof die wordt geïnjecteerd hangt af van het doel dat we willen bereiken en de huidconditie.

Wanneer mesotherapie

Mesotherapie kan worden ingezet bij verschillende haar- en huidproblemen. Mesotherapie is zeer effectief bij:

mesotherapie bij ogen

Mesotherapie; de behandeling

Voordat we starten met de behandelingen vindt een gratis intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en behoeften, bekijken je huid- en/of haarproblemen en stellen gezamenlijk een geschikt behandelplan op. Zo weet je vooraf hoeveel behandelingen je nodig hebt en hoe het kostenplaatje eruit komt te zien. 

In de meeste gevallen bestaat mesotherapie uit een traject van een aantal behandelingen tussen de 3 en 8 keer. Tijdens de behandeling wordt, indien nodig, de huid gereinigd. Vervolgens wordt de vloeistof met behulp van een mesoinjector oppervlakkig in de huid gebracht. Soms kan je een klein prikje ervaren maar deze behandeling is nagenoeg pijnloos. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt, duurt de behandeling 20 tot 60 minuten. De vloeistof die wordt geïnjecteerd wordt afgestemd op jouw huid- of haarbehoeften. 

mesoinjector U225

Voor en na foto's mesotherapie

Jouw huid verdient een
professionele behandeling

Ga voor een persoonlijk behandelplan op maat van een ervaren en gediplomeerde huidtherapeut.

Gratis eerste consult!

bottom of page