top of page
huidkliniek bilthoven behandelkamer

Huidtherapeut Ingeborg Mastenbroek

Ben je op zoek naar een effectieve manier om huidaandoeningen te behandelen of wil je gewoonweg je huid er stralend uit laten zien? Als iemand bij mij komt met een huidprobleem, geeft het mij als huidtherapeut enorm veel voldoening om je na een behandeltraject met een mooie huid en een portie zelfverzekerdheid de deur uit te zien lopen. 

Mijn naam is Ingeborg Mastenbroek en als huidtherapeut ben ik een specialist in het behandelen van verschillende huidproblemen, zoals acne, rosacea, pigmentatie, littekens en overbeharing. Hierin staan kwaliteit en eerlijkheid bij mij hoog in het vaandel. Daarom werk ik alleen met de beste apparatuur en producten en weet jij vooraf altijd waar je aan toe bent. 

Ruim 14 jaar ervaring

Als gediplomeerd huidtherapeut ben ik BIG geregistreerd en aangesloten bij de Nederlands Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Met mijn 14 jaar aan werkervaring heb ik veel huid- en laserbehandelingen uitgevoerd. Hierdoor weet ik dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om mooie resultaten te behalen bij alle huidtypes.

 

Op zoek naar een huidbehandeling die is gericht op het verbeteren van de gezondheid en uiterlijk van jouw huid? Ik werk graag samen met jou naar het hoogst haalbare resultaat voor jouw huid. Je bent dan ook van harte welkom bij Huidkliniek Bilthoven. Maak hieronder een afspraak voor een gratis intake! 

Wat is een huidtherapeut?

Als huidtherapeut heb je veel kennis van de anatomie en fysiologie van de huid. We kijken vervolgens naar de ernst en oorzaak van een huidaandoening en bepalen hiervoor de juiste behandeling. Van lasertherapie, peelings en microneedling tot aan ondersteunende huidverzorging.

 

Het doel van een huidtherapeut is niet alleen om de huidaandoening te behandelen, maar ook je er bewust van te maken hoe de huid gezond en mooi gehouden kan worden op de langere termijn. Zo geef ik advies over het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten, wat de specifieke behoeften van jouw huid zijn, hoe je je beschermt tegen de zon, de juiste reinigingstechnieken en creëer ik bewustwording van de factoren die je huid kunnen beschadigen.

 

Huidtherapie kan een goede aanvulling kan zijn op de behandelingen die door een arts zijn voorgeschreven. Ik werk daarom vaak samen met andere professionals in de gezondheidszorg, zoals cosmetisch artsen, dermatologen en huisartsen.

bottom of page