Facial Treatment

Dieptereiniging

Bij acne zien we vaak puistjes en/of mee-eters ontstaan. Deze plekjes kunnen de huid een onrustig aanzien geven. Door middel van een dieptereinging verwijderen we zoveel mogelijk puistjes en mee-eters op een verantwoorde manier. De huid zal hierdoor sneller herstellen en het acne verminderd. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met een peelingBekijk hier de verschillende tarieven voor een dieptereiniging, of plan gelijk een afspraak.

Hoe werkt een dieptereinging?

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd en vervolgens zullen we zoveel mogelijk puistjes, mee-eters en onzuiverheden verwijderen. Dit gebeurt op een efficiënte en hygiënische manier waardoor de huid sneller hersteld en de kans op vlekjes of littekens als gevolg van het acne wordt verkleind. In veel gevallen zullen wij adviseren om tijdens deze behandeling ook een peeling toe te passen. Peelings bevatten verschillende zuren die acne kunnen verminderen. De huid zal vernieuwen en de talgproductie verminderd. Hierdoor zal minder snel acne ontstaan. Welke behandeling het beste past bij jouw huid zal besproken worden tijdens het gratis intakegesprek. 

Voorbereiding

Bij acne zal het altijd noodzakelijk zijn om de huid voor te bereiden met thuisproducten van Dermaceutic. Deze producten zullen ook gedurende het behandeltraject worden gebruikt en daarna om de kans op nieuw acne zo klein mogelijk te houden. Dermaceutic is een cosmeceutical. De producten bevatten hoge percentages van werkzame ingrediënten. Als een huid goed is voorbereid zal deze sneller en beter reageren op de behandelingen in de kliniek Welke producten geschikt zijn wordt besproken tijdens het gratis intakegesprek. Dit is afhankelijk van de huidconditie en de behandeling die daarop volgt. 

Voorbeelden voor en na acne behandeling

voor en na foto acne
voor en na foto acne

press to zoom
voor en na foto acne
voor en na foto acne

press to zoom
voor en na foto rosacea
voor en na foto rosacea

press to zoom
voor en na foto acne
voor en na foto acne

press to zoom
1/5