top of page
Zoeken

IPL-ontharen: veilig en effectief bij ongewenste haargroei

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2023


IPL-ontharen bij Huidkliniek Bilthoven

Ben je op zoek naar een permanente oplossing voor ongewenst haar? Kies voor een behandeling met IPL ontharen. Intense Pulsed Light (IPL) ontharen is een veilige en effectieve laserbehandeling om ongewenste haargroei te verwijderen, zonder het ongemak van traditionele methoden zoals scheren, waxen en epileren.


Bij Huidkliniek Bilthoven bieden we IPL-ontharen aan als een permanente oplossing voor ongewenst haar op verschillende delen van het lichaam, waaronder de benen, oksels, bikinilijn, gezicht en rug. Onze IPL-technologie is geavanceerd en effectief en kan zelfs de meest hardnekkige haartjes verwijderen.


Hoe werkt IPL-ontharen?

Huidtherapeut voert laserbehandeling ontharen uit.

IPL-ontharen maakt gebruik van een speciale lichttechnologie om de haarfollikels te vernietigen en zo de groei van ongewenst haar permanent te stoppen. Het licht wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje, waardoor de follikel wordt verwarmd en vernietigd. Dit voorkomt verdere haargroei, waardoor de huid zijdezacht en haarvrij blijft.Voordelen van IPL-ontharen


De belangrijkste voordelen die we horen van onze tevreden cliënten zijn:

  1. Permanente ontharing: IPL-ontharing is een permanente oplossing voor ongewenst haar en kan resulteren in een haarvrije huid. Incidentele onderhoud kan soms nodig zijn.

  2. Geen last meer van ingegroeide haren, ontstekingen en scheerirritatie.

  3. Snelle behandelingstijd: IPL-ontharen is een snelle behandeling en kan binnen enkele minuten worden uitgevoerd, de totale behandeltijd is afhankelijk van de grootte van het gebied.

  4. Geen hersteltijd: Na een IPL-behandeling kan je direct je normale dagelijkse activiteiten weer oppakken.


Waarom kiezen voor Huidkliniek Bilthoven?


Huidtherapeut Ingeborg Mastenbroek

We bieden IPL-ontharen aan als onderdeel van ons uitgebreide aanbod van huidverbeterende behandelingen. Onze IPL-technologie is veilig en effectief. Huidtherapeut Ingeborg heeft jarenlang deskundige ervaring en zorgt ervoor dat elke behandeling precies is afgestemd op jouw individuele behoeften en wensen.


We begrijpen dat ongewenste haargroei een probleem kan zijn en we zijn er om te helpen een oplossing te vinden. Onze IPL-ontharingsbehandelingen zijn betaalbaar en kunnen op maat worden gemaakt om aan jouw specifieke huid behoeften te voldoen.Gratis intakegesprek


Op zoek naar een permanente oplossing voor ongewenst haar? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek bij Ingeborg!
Veelgestelde vragen


Hoe werkt IPL ontharen?

IPL ontharen is een methode om ongewenste haargroei te verminderen of te verwijderen met behulp van intense pulserende lichtenergie (IPL). De lichtenergie wordt geabsorbeerd door de melanine in het haar. De haar warmt op en leidt tot vernietiging van de haarfollikel. Het voorkomt daardoor dat er nieuwe haren groeien.

Is IPL ontharen veilig?

Is IPL ontharen pijnlijk?


Hoeveel behandelingen zijn nodig voor IPL ontharen?

Welke gebieden kunnen behandeld worden met IPL ontharen?

Is er een hersteltijd nodig na IPL ontharen?


Wat kost een behandeling IPL ontharen en wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekering?


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page