top of page
Banner dame

Huidkliniek Bilthoven

Dé expert in huid- en laserbehandelingen

Effectief bij huidproblemen
zoals pigment, couperose en huidoneffenheden

Cosmetische en medische huidbehandelingen

Behandelplan op maat

Vrouw kijkt blij in spiegel

Wij geloven niet in een 'quick fix'. Het verbeteren van je huid en dit resultaat behouden, kost tijd. Met ons duurzame huidverbeteringstraject behalen we maximaal resultaat in gemiddeld 6 maanden en krijg je adviezen om dit resultaat zo lang mogelijk te behouden. 

Wil je weten hoe dit traject er voor jou uit ziet?
Boek een gratis en vrijblijvend intakegesprek, stuur een email naar info@huidkliniekbilthoven.nl of bel ons op 06 285 941 30.

Jouw mooiste huid met ons duurzame huidverbeteringstraject

Tijdens een huidverbeteringstraject worden meestal meerdere behandeltechnieken toegepast. Technieken die o.a. toegepast kunnen worden zijn:

Meestal zijn er meerdere huidproblemen tegelijk die een huid ouder of onrustig laten lijken. Het aanpakken van één probleem is vaak niet voldoende om je huid maximaal te verbeteren. Tijdens dit traject worden alle aspecten behandeld om je huid zo mooi mogelijk te maken. Huidproblemen die o.a. behandeld kunnen worden zijn:

Wat houd het huidverbeteringstraject in?

intakegesprek bij Huidkliniek Bilthoven_edited.jpg

Tijdens het intakegesprek wordt een huidanalyse gemaakt. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld door de huidtherapeut en je krijgt maatwerkadvies over je skincare.

Gemiddeld zijn 6 behandelingen nodig en behandelen we iedere 4 weken. Het exacte aantal is afhankelijk van je huidconditie en de huidproblemen die we gaan behandelen.

Je krijgt een duidelijk en eerlijk advies met een helder kostenplaatje zodat je vooraf weet wat je kan verwachten. Daarna is het aan jou of je besluit te starten met behandelingen. 

Wat kan je verwachten? 

contact Huidkliniek Bilthoven

Heb je nog vragen? 

Bedankt voor het invullen. Wij reageren binnen 48 uur.

bottom of page