top of page
Content Vrouw

Huidverbetering

Grove poriën, vlekjes, pigment, een vale teint... Dit zien we liever niet bij de huid. Er kunnen verschillende oorzaken zijn die oneffenheden op de huid veroorzaken; een ouder wordende huid, een vette of juist een droge huid, zonschade. Vaak kunnen we met verschillende behandeltechnieken de huid weer verbeteren waardoor deze er jonger, gladder en frisser uitziet. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek.
Bekijk hier de tarieven voor huidverbetering.

Wanneer heb ik huidverbetering nodig?

Wanneer je huid niet fris en gezond oogt is een huidverbeterende behandeling een goede optie. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • een grauw, vale teint

  • rimpels en lijntjes

  • vette, glimmende huid

  • grove poriën

  • Pigmentvlekjes

  • Roodheid en irritatieplekjes

Wat kan Huidkliniek Bilthoven betekenen bij huidverbetering?

Om de huid weer een mooie gladde, frisse en egale uitstraling te geven kunnen we verschillende behandelingen toepassen. Welke behandeling het meest geschikt is hangt af van de huidconditie. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bespreken we graag de mogelijkheden voor jouw huid.

Behandelingen die worden toegepast bij huidverbetering:

Producten huidverbetering

Naast een behandeling adviseren wij altijd om thuis producten te gebruiken. Wij werken met de producten van Dermaceutic.

Dermaceutic is een cosmeceutical. De producten bevatten hoge percentages van werkzame ingrediënten zoals retinol en vitamine C. Deze ingrediënten zijn onmisbaar om een huid te verbeteren. Welke producten geschikt zijn voor jouw huid wordt besproken tijdens het gratis intakegesprek. Dit is afhankelijk van de huidconditie en de behandeling die daarop volgt. 

Voorbeelden voor en na behandeling huidverbetering

Resultaat pigment verwijderen
Resultaat pigment verwijderen

press to zoom
voor en na foto algehele huidverbetering
voor en na foto algehele huidverbetering

press to zoom
voor en na foto huidveroudering
voor en na foto huidveroudering

press to zoom
Resultaat pigment verwijderen
Resultaat pigment verwijderen

press to zoom
1/9
bottom of page