top of page
Zoeken

Peel2Glow; Dé peelingbehandeling voor thuisZiet je huid er dof, grauw of onrustig uit? Of heb je binnenkort een feestje waarvoor je je huid net even wat extra wil geven? Dan is Peel2Glow ideaal! Je kan het gewoon thuis te gebruiken. Deze peeling en glowbooster laten je huid binnen enkele dagen weer stralen!


Hoe werkt het?

Peel2GLow bestaat uit 2 stappen die je 5 avonden achter elkaar toepast. De eerste stap is de peeling. Deze vloeistof is gebaseerd op zuren die dode huidcellen verwijderen en je huid helpt met vernieuwen. De tweede stap is het glowserum. Dit serum bevat een groot aantal ingrediënten die specifieke huidproblemen kunnen aanpakken. Je huid krijgt weer een gezonde uitstraling met een mooie en natuurlijke glans.


De huid zal rond de derde dag licht gaan schilferen. Dit is normale reactie op de peeling. Na ongeveer een week zal de huid er frisser en stralender uitzien. Wees je ervan bewust dat de huid gevoeliger zal zijn voor de zon. Gebruik dagelijks een zonnebrandcrème.


Is Peel2Glow ook geschikt voor mijn huid?

Er bestaan vier verschillende varianten van Peel2Glow. Zo is er altijd een Peel2GLow die passend is bij jouw huid. De beschikbare varianten zijn:

  1. Purifyer & Skin Bloom

  2. Sleep & Repair

  3. Brightening & Filling

  4. Refine & Allure

We adviseren je in de kliniek welke variant het meest geschikt is voor jouw huid.


Wat kost een kuur Peel2Glow?

Peel2Glow pas je bij voorkeur als kuur toe van 5 dagen. Een set Peel2Glow bevat 5 ampullen peeling en 5 ampullen glowserum. De prijs voor een set Peel2Glow is €45.


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page